Team Geel

Icon
Begeleidsters 7
Jaren ervaring 35
Aantal kinderen 145
Hanne Vermeiren
Hanne Vermeiren
Hoi, ik ben Hanne en samen met mijn partner Mathias T’syen hebben wij een zoon, Quinn T’syen, geboren op 24 december 2014 en een dochter, Till T’syen, geboren op 20 juli 2016. Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb eerst enkele jaren ervaring opgedaan. Daarna besloot ik mijn hart te volgen en mijn droom waar te maken. Samen met mijn partner bouwde we in 2013 een nieuw kinderdagverblijf in Olen. 5 jaar later in 2018 opende we in Geel-Larum onze 2de vestiging.
Ik zal de dagelijkse leiding nemen over de 2 kinderdagverblijven en zal de begeleidsters ondersteunen in hun taken.
Natuurlijk staan er fantastische begeleidsters achter mij.
Sara Wijns
Sara Wijns
Ik ben Sara en getrouwd met Dominique. Sinds 24 februari 2015 hebben wij een dochter, Lauren, en sinds 28 april 2018 een zoon, Dries. Als kinderbegeleidster heb ik sinds 2009 ervaring opgedaan in kinderdagverblijf De speelboom in Turnhout. Ik ben er even tussenuit geweest om een opleiding pedagogie van het jonge kind te volgen. deze heb ik, omwille van persoonlijke redenen, niet volledig afgerond. Ik ben mijn hart verloren in het kinderdagverblijf als begeleidster en wil dolgraag samen met jullie, jullie kleine spruit de beste start in het leven geven! Ik zal in Olliebollie Geel staan.
Nikki Peeters
Nikki Peeters
Ik ben Nikki en woon samen met mijn vriend en 2 dochtertjes in Olen. Al van kleins af aan wist ik dat ik iets met mijn passie voor kinderen wilde doen. In 2013 ben ik via volwassen onderwijs afgestudeerd als kinderverzorgster. Na mijn studie heb ik 4 jaar in een kinderdagverblijf gewerkt. Daarna ben ik even in de administratie gaan werken om te ervaren hoe dit was. Toen ik in augustus 2020 mama ben geworden van ons dochtertje Janne besefte ik dat ik iets miste qua werk en dat mijn hart en mijn passie echt liggen bij werken met kinderen. Vanaf september 2021 vervoeg ik het team van Geel waar ik met veel plezier en liefde voor alle kleine kapoentjes ga zorgen.
Elyze Roevens
Elyze Roevens
Ik ben ELyze Roevens, geboren op 15februari 2003. Samen met mijn vriend woon ik in Olmen. Na het afstuderen kreeg ik in maart 2023 de kans om bij Olliebollie te gaan werken. Ik ben blij dat ik deze kans kreeg en zorg nu bij Olliebollie Geel met veel liefde en passie voor jullie kindjes.
Hanne Mertens
Hanne Mertens
Ik ben Hanne Mertens, ben geboren op 18/11/2003 en ben afkomstig van Herenthout. Ik zorg sinds september 2022 met veel plezier voor jullie kindjes bij Olliebollie Geel. Ik heb altijd haarzorg als studie gedaan maar daarna nog een extra jaartje kinderzorg.
Falke De Beucker
Falke De Beucker
Ik ben Falke en ik werk sinds januari 2024 bij Olliebollie. Ik zal vlinderen tussen beide locaties en dus zorgen voor al onze olliebollie-vriendjes.
Safia Bouchenaoui
Safia Bouchenaoui
Mijn naam is Safia. Onlangs kreeg ik de kans om het gezellige team van Olliebollie in Geel te versterken. Ik zal voornamelijk de logistieke taken op mij nemen en zorgen dat de kindjes op tijd en stond iets lekker kunnen eten en dat alles ordelijk en netjes blijft. Zodat de andere dames nog meer tijd kunnen spenderen aan jullie kindjes. Ik ben zelf kinderverzorgster en mijn hart ligt ook echt bij dat vak, dus ik zal ook heel graag eens bijspringen waar nodig. Naast mijn job heb ik ook nog een gezin, ik ben gehuwd en heb 3 zonen en een dochter. Nasr, Anis, Mona en Zaid.