Team Geel

Icon
Begeleidsters 5
Jaren ervaring 35
Aantal kinderen 96
Hanne Vermeiren
Hanne Vermeiren
Hoi, ik ben Hanne en samen met mijn partner Mathias T’syen hebben wij een zoon, Quinn T’syen, geboren op 24 december 2014 en een dochter, Till T’syen, geboren op 20 juli 2016. Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb eerst enkele jaren ervaring opgedaan. Daarna besloot ik mijn hart te volgen en mijn droom waar te maken. Samen met mijn partner bouwde we in 2013 een nieuw kinderdagverblijf in Olen. 5 jaar later in 2018 opende we in Geel-Larum onze 2de vestiging.
Ik zal de dagelijkse leiding nemen over de 2 kinderdagverblijven en zal zelf 3 dagen in het kinderdagverblijf in Olen te vinden zijn als kinderverzorgster.
Natuurlijk word ik bijgestaan door andere kinderverzorgsters.
Sara Wijns
Sara Wijns
Ik ben Sara en getrouwd met Dominique. Sinds 24 februari 2015 hebben wij een dochter, Lauren, en sinds 28 april 2018 een zoon, Dries. Als kinderbegeleidster heb ik sinds 2009 ervaring opgedaan in kinderdagverblijf De speelboom in Turnhout. Ik ben er even tussenuit geweest om een opleiding pedagogie van het jonge kind te volgen. deze heb ik, omwille van persoonlijke redenen, niet volledig afgerond. Ik ben mijn hart verloren in het kinderdagverblijf als begeleidster en wil dolgraag samen met jullie, jullie kleine spruit de beste start in het leven geven! Ik zal in Olliebollie Geel staan.
Celien Engelen
Celien Engelen
Ik ben Celien Engelen. Ik ben geboren op 25/08/1993 en woon samen met mijn vriend in Kasterlee. Ik werk sinds januari 2019 bij Olliebollie. Na mijn opleiding haarzorg heb ik er voor gekozen om in volwassen onderwijs de opleiding kinderzorg te gaan volgen. Hierin heb ik echt mijn passie gevonden. zorgen voor en spelen met kinderen is iets wat ik met veel liefde en plezier doe!
Eline Vercammen
Eline Vercammen
Ik ben Eline Vercammen, ben geboren op 26/07/1994 en woon samen met mijn vriend Jordy. In April 2020 verwachten wij ons eerste kindje. Op school behaalde ik in het volwassen onderwijs het getuigschrift begeleider in de kinderopvang. Ik doe niets liever dan jullie kleine (b)engeltjes te vertroetelen, knuffelen, troosten, .... Ook vind ik het fijn om ze te stimuleren om zelfstandig te worden en ze te zien groeien tot hun eigen "ik". Voor mij is dit niet gewoon mijn job, dit is mijn passie en ik ben blij dat ik die met jullie kan delen.
Nikki Peeters
Nikki Peeters
Ik ben Nikki en woon samen met mijn vriend en dochtertje in Olen. Al van kleins af aan wist ik dat ik iets met mijn passie voor kinderen wilde doen.

In 2013 ben ik via volwassen onderwijs afgestudeerd als kinderverzorgster. Na mijn studie heb ik 4 jaar in een kinderdagverblijf gewerkt. Daarna ben ik even in de administratie gaan werken om te ervaren hoe dit was. Toen ik in augustus 2020 mama ben geworden van ons dochtertje Janne besefte ik dat ik iets miste qua werk en dat mijn hart en mijn passie echt liggen bij werken met kinderen.

Vanaf september 2021 vervoeg ik het team van Geel waar ik met veel plezier en liefde voor alle kleine kapoentjes ga zorgen.
Lien Verwimp
Lien Verwimp
Ik ben Lien Verwimp. Ik ben geboren op 17/07/1995 en woon in Westerlo. Ik werk sinds oktober 2022 in Olliebollie. Ik vlinder tussen de 2 locaties, Olen en Geel. Ik heb 7 jaar als opvoedster gewerkt, met personen met een beperking maar toch voelde ik dat het tijd was om me te focussen op de kleine kindjes. Van jongs af aan was ik graag bezig met de kleinste en ben heel blij dat ik de stap heb gezet.
Safia Bouchenaoui
Safia Bouchenaoui
Mijn naam is Safia. Onlangs kreeg ik de kans om het gezellige team van Olliebollie in Geel te versterken. Ik zal voornamelijk de logistieke taken op mij nemen en zorgen dat de kindjes op tijd en stond iets lekker kunnen eten en dat alles ordelijk en netjes blijft. Zodat de andere dames nog meer tijd kunnen spenderen aan jullie kindjes. Ik ben zelf kinderverzorgster en mijn hart ligt ook echt bij dat vak, dus ik zal ook heel graag eens bijspringen waar nodig. Naast mijn job heb ik ook nog een gezin, ik ben gehuwd en heb 2 zonen en een dochter. Nasr is 6 jaar, Anis is 4,5 jaar en Mona is 2 jaar.