Team Olen

Icon
Begeleidsters 6
Jaren ervaring 27
Aantal kinderen 219
Hanne Vermeiren
Hanne Vermeiren
Hoi, ik ben Hanne en samen met mijn partner Mathias T’syen hebben wij een zoon, Quinn T’syen, geboren op 24 december 2014 en een dochter, Till T’syen, geboren op 20 juli 2016. Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb eerst enkele jaren ervaring opgedaan. Daarna besloot ik mijn hart te volgen en mijn droom waar te maken. Samen met mijn partner bouwde we in 2013 een nieuw kinderdagverblijf in Olen. 5 jaar later in 2018 opende we in Geel-Larum onze 2de vestiging.
Ik zal de dagelijkse leiding nemen over de 2 kinderdagverblijven en zal zelf 3 dagen in het kinderdagverblijf in Olen te vinden zijn als kinderverzorgster.
Natuurlijk word ik bijgestaan door andere kinderverzorgsters.
Naomi Slegers
Naomi Slegers
Ik ben Naomi Slegers, geboren op 20/01/1994 en werk sinds november 2019 in Olliebollie. Waar ik met liefde en plezier voor jullie kindjes zorg. Ik woon samen met mijn vriend in Olen centrum. Ik heb een 7de jaar kinderzorg en 7de jaar bejaardezorg gestudeerd. Eerst heb ik 4jaar in het rusthuis gewerkt en dan toch de stap gezet om mijn hart te volgen en dit hoop ik nog lang te doen. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten en shoppen. Na het werk ga ik ook graag sporten.
Ayla Bonte
Ayla Bonte
Ik ben Ayla. Ik ben geboren op 16 december 1996 en woon in Kasterlee. Ik heb een tijdje kleuteronderwijs gedaan, maar ben afgestudeerd als sociaal werker en ben nog bezig aan een opleiding grafische vormgeving. Ik ben in september 2020 begonnen als student bij Olliebollie en werk er nog steeds als vast teamlid. Met volle enthousiasme zorg ik graag voor jullie kindjes. In mijn vrije tijd speel ik piano en ben ik graag bezig met muziek. Ik vertoef graag in de natuur en ik hou van culturele uitstapjes en op stap gaan met vrienden.
Burcin Cicek
Burcin Cicek
Ik ben Burcin en ben geboren op 30/11/1990. Ik ben afgestudeerd als kinderbegeleidster. daarna heb ik een
Hanne Daems
Hanne Daems
Ik ben Hanne Daems en samen met Sander woon ik in Vosselaar. Sinds september 2021 sta ik met al mijn liefde klaar voor de allerkleinsten bij Olliebollie Olen. Met enorm veel enthousiasme zorg ik dag in, dag uit voor jullie goudklompjes. Aan deze job ben ik mijn hart verloren.
Vicky Paeleman
Vicky Paeleman
Logistieke hulp
Ik ben Vicky en zal bij Olliebollie Olen zorgen dat jullie kapoenen steeds een heerlijke verse maaltijd krijgen. Ook zorg ik dat alles proper blijft. Ik vind het geweldig om de kindjes bezig te zien.