Team Olen

Icon
Begeleidsters 7
Jaren ervaring 33
Aantal kinderen 275
Hanne Vermeiren
Hanne Vermeiren
Hoi, ik ben Hanne en samen met mijn partner Mathias T’syen hebben wij een zoon, Quinn T’syen, geboren op 24 december 2014 en een dochter, Till T’syen, geboren op 20 juli 2016. Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb eerst enkele jaren ervaring opgedaan. Daarna besloot ik mijn hart te volgen en mijn droom waar te maken. Samen met mijn partner bouwde we in 2013 een nieuw kinderdagverblijf in Olen. 5 jaar later in 2018 opende we in Geel-Larum onze 2de vestiging.
Ik zal de dagelijkse leiding nemen over de 2 kinderdagverblijven en zal de begeleidsters mee ondersteunen in hun taken.
Natuurlijk staan er fantastische kinderbegeleidsters achter mij.
Naomi Slegers
Naomi Slegers
Ik ben Naomi Slegers, geboren op 20/01/1994 en werk sinds november 2019 in Olliebollie. Waar ik met liefde en plezier voor jullie kindjes zorg. Ik woon samen met mijn vriend in Olen centrum. Ik heb een 7de jaar kinderzorg en 7de jaar bejaardezorg gestudeerd. Eerst heb ik 4jaar in het rusthuis gewerkt en dan toch de stap gezet om mijn hart te volgen en dit hoop ik nog lang te doen. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten en shoppen. Na het werk ga ik ook graag sporten.
Lien Verwimp
Lien Verwimp
Ik ben Lien. Ik ben geboren op 17/07/1995 en woon in Westerlo. Ik werk sinds oktober 2022 in Olliebollie. Ik sta in Olliebollie Olen bij de baby's. Ik heb 7 jaar als opvoedster gewerkt, met personen met een beperking maar toch voelde ik dat het tijd was om me te focussen op de kleine kindjes. Van jongs af aan was ik graag bezig met de kleinste en ben heel blij dat ik de stap heb gezet.
Burcin Cicek
Burcin Cicek
Ik ben Burçin Çiçek en ben geboren op 30/11/1990. Ik ben afgestudeerd als kinderbegeleidster. Daarna heb ik een tweejaarse opleiding kinderpyschologie afgerond. In tussentijd heb ik veel andere jobs uitgeoefend, maar na al die jaren heb ik uiteindelijk de juiste beslissing voor mezelf kunnen maken. Mijn hart ligt bij de allerkleintjes om hun bij de eerste stappen in het leven met heel mijn hart te helpen, zorgen en te leren waar ik zelf voldoening uithaal en er gelukkig van word. In mijn vrije tijd reis ik graag, ik hou ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken. Ook eet ik supergraag! Ik probeer elke dag te genieten van de kleine dingen in het leven.
Falke De Beucker
Falke De Beucker
Ik ben Falke De Beucker, ben getrouwd met Sam en heb 2 kinderen. Ik werk sinds januari bij Olliebollie en zal beide teams versterken.
Hanne Daems
Hanne Daems
Ik ben Hanne Daems en samen met Sander woon ik in Vosselaar. Sinds september 2021 sta ik met al mijn liefde klaar voor de allerkleinsten bij Olliebollie Olen. Met enorm veel enthousiasme zorg ik dag in, dag uit voor jullie goudklompjes. Aan deze job ben ik mijn hart verloren.
Lena Gielis
Lena Gielis
Logistieke hulp
Ik ben Lena en zal bij Olliebollie Olen zorgen dat jullie kapoenen steeds een heerlijke verse maaltijd krijgen. Ook zorg ik dat alles proper blijft. Ik vind het geweldig om de kindjes bezig te zien.